Voor wie

Roos_coach voor

kinderen & ouders


Opgroeien en opvoeden is een hele klus. Wat extra hulp kan daarom soms heel helpend zijn.

Roos_coach wil graag kinderen en ouders hierbij een steuntje in de rug geven.

Er zijn verschillende redenen waarom een coachtraject goed kan zijn voor je kind. 

Zoals bijvoorbeeld voor kinderen die het spannend vinden om een spreekbeurt te houden, of ontzettend zenuwachtig zijn voor hun sportwedstijd. Of voor kinderen die er erg tegen op zien om naar (kinder)feestjes toe te gaan. Kinderen die meer zelfvertrouwen mogen krijgen. Of bij wie hun perfectionisme in de weg zit.

Maar ook kinderen die vaak boos zijn, hun gevoelens niet goed onder woorden kunnen brengen of het moeilijk vinden om samen te spelen kunnen bij mij komen voor een coachtraject.


Wat ik eigenlijk altijd ervaar is dat kinderen na het traject bij Roos_coach niet alleen gegroeid  zijn met betrekking tot de doelen waarvoor ze kwamen. Maar dat ze zich ook op andere gebieden ontwikkelen. De verandering van de kinderen heeft positieve invloed op hun hele ontwikkeling. En blijft ook doorgaan nadat het traject is afgesloten.


Misschien staat de reden waarom jij graag een kindercoach zou willen voor jouw kind er niet bij. Maar je voelt het zelf vast goed aan dat je je kind wat extra ondersteuning gunt zodat het beter met hem of haar gaat.

Neem daarom gerust contact met me op en dan kunnen we kijken hoe ik jouw kind verder op weg kan helpen!


Ook als ouder heb je soms opvoedvragen waarbij je wat hulp kunt gebruiken. Omdat je kind niet goed luistert, slecht in slaap komt, je veel strijd hebt met je kind of er vaak ruzie is tussen de kinderen. Misschien vind je het lastig om goed grenzen te stellen, of weet je vaak niet wat er in je kind omgaat en ben je op zoek naar een aanpak die het beste bij hem of haar aansluit.

Roos_coach kan je begeleiden en handvatten geven zodat je daarna op een positieve manier weer verder kan met je kind. Heb je hier behoefte aan of wil je graag horen hoe ik je verder kan helpen, laat het me weten via het contactformulier. Dan neem ik contact met je op en dan bespreken we dat.
Copyright @ All Rights Reserved